Kevättä ja kesää kohti mennään hyvää vauhtia kun tuo lumikin näyttää alkavan sulaa vähitellen ainakin Oulun alueen loskasta päätellen ;) Ilolla seuraan pihalla leikkiviä lapsia. Heillä kuulostaa olevan hauskaa kurahaalarit päällä vaikkei itsellä niin tekisikään mieli lähteä juoksulenkille näillä keleillä. Tosin luoviakin ratkaisuja olen kuullut lenkkeilijöiden käyttävän… kumisaappaista, kelmutettuihin tai pussitettuihin jalkoihin. Puhdas ja raikas ilma voittaa kuitenkin juoksumaton hikisessä kuntosalissa… ;) Hypnoottinen musiikki korvilla kohti aurinkoa ja kesäkuntoa niin saapi sitten grillata ja nauttia lämpimästä kesästä!

Tässä postauksessa haluan jakaa kanssanne videohaastattelun. Kerron siitä kohta lisää.

Oletko jo vieraillut Mentor in Mind -Facebook sivuilla? Löydät sen täältä. Ja samalla kun käyt vierailemassa niin tykkää meistä.

Mentor in Mind +postituslistalle liittyneet saivat helmikuussa lyhyen kiitollisuusharjoituksen. Kysyin +postissa myös mistä sinulle tulee energinen olo? Ja mikä saa sinut innostumaan, mikä sytyttää tai sytyttäisi juuri tällä hetkellä?  

Mainitsin silloin lähteväni rapakon toiselle puolen Richard Bandlerin uuteen koulutukseen; Strategic NLP and Hypnotic Patterns for Learning™. 

Kerrassaan huikea oppimismatka ja miten paljon tapasinkaan uusia upeita henkilöitä siellä ollessani! Vaude! Tuossa koulutuksessa oli mukana n. 150 osallistujaa 24:stä eristä maasta. Ihmisiä oli Australiasta, Filippiineiltä, Japanista, Venäjältä, Euroopan eri maista ja Pohjois- sekä Etelä-Ameriikasta.

Viikon ajan Richard Bandler jakoi, kertoi, demonstroi ja opetti käytännössä meille parhainta osaamistaan miten hän on 70-luvulta lähtien työskennellyt menestyksekkäästi tähän päivään asti erilaisten asiakkaiden kanssa. Ja erityisesti koulutus keskittyi hypnoosiin oppimisen ja muutoksen huikeana välineenä. Viikon ajan 150 ihmistä hypnotisoi toinen toistaan uutta oppien. Hymyillen nautin niistä opeista ja kokemuksista.

Tuolla matkallani keskustelin ja myös haastattelin Richard Bandleria henkilökohtaisesti. Ja haluan jakaa tuon videohaastattelun kanssanne nyt. Olen jakanut sen 5 lyhyeen osaan, jotta voit katsoa juuri näistä sen  mikä sinua kiinnostaa ensin. Videot ovat järjestyksessä, mutta  voit hyvin  katsoa ne haluamassasi järjestyksessä.

What makes NLP™ so great for any person (2min 41s)
What are some of the benefits of learning NLP™ for Business use (2min 48s)
The importance of beliefs and values in life and how to make them work the best with NLP (2min 18s)
How people benefit from hypnosis to transform their lives better (3min 12s)
Greetings to Finland and the superb attitude of Dr. Bandler (2min 47s)

Videot löytyvät myös täältä: www.mentorinmind.fi/video

Muistathan vieraille ja tykätä Mentor in Mind FB-sivuja. Ja liitythän meidän +postituslistalle niin tiedät, kuulet ja pääset lukemaan ja näkemään ensimmäisten joukossa mitä kaikkea upeaa on tapahtumassa ja tulossa. Samalla saat lyhyitä, helppoja mutta samalla tehokkaita harjoituksia mieltäsi tasapainottamaan, elävöittämään ja energisoimaan.

Upeaa ja antoisaa pääsiäisen jatkoa!

Comment