Mitä mindfulness on?

Tiiviisti kiteytettynä mindfulness on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas elämänhallinnan ja hyvinvoinnin menetelmä. Mindfulness käännetään suomeksi hyväksyvä tietoinen läsnäolo.

Hyväksyvällä tietoisella läsnäololla tarkoitetaan huomion suuntaamista nyt-hetkeen ja sen havainnointia avoimen vastaanottavaisella ja tutkivalla asenteella.

Monesti lisään tähän vielä sanat uteliaasti, arvostavasti ja myötätuntoisesti, joihin sana ’mindful’ viittaa. On nimittäin niin, että huomaavainen myötätunto ja arvostava uteliaisuus taltuttaa ärtymyksen, stressin, kiireen ja ahdistuksen ihan tutkitusti. Näin ollen voidaan sanoa, että mindfulness on tietynlainen asenne elää ja tapa kohdata elämä kaikessa kirjavuudessaan ja rikkaudessaan, niin myönteiset kuin kielteisetkin asiat.

Läsnäolontaitoa kehittämällä tutustut yhä paremmin itseesi ja sisäisiin voimavaroihisi, joiden avulla opit, kasvat, kehityt ja voit todella tuntea ja kokea elämän merkityksellisyyden.

Haetko välineitä stressinhallintaan, palautumiseen, hyvään oloon ja itsetuntemukseen? Tule mukaan mindfulness -iltaan TAI pidemmälle 8-viikon valmennuskurssille. Katso lisätiedot alempana.

Haetko välineitä stressinhallintaan, palautumiseen, hyvään oloon ja itsetuntemukseen? Tule mukaan mindfulness -iltaan TAI pidemmälle 8-viikon valmennuskurssille. Katso lisätiedot alempana.


PALAUTTEITA ASIAKKAILTA:

"Oman kehon kohtaaminen erityisen herättävä!"

"Mindfulness-valmennusilta antoi taas itselleni hyvän muistutuksen ottaa mindfulness omaksi voimavarakseni työn ja arjen keskellä päivittäin. Olen vähän kuin opettelisin ajamaan polkupyörällä, hieman horjahtelee, mutta koko ajan opin keskittymään paremmin. Pieni hetkikin riittää rauhoittamaan. Tulin onnelliseksi eilen... Lämmin kiitos vielä kerran sinulle Petri!"

"Yksinkertasen herättävää aidon tunteen aikaansaavaa helposti lähestyttävää läsnäoloa. Tykkäsin!"

"...luento oli loistava! Tykkäsin paljon. Käsiteltiin juuri sellaisia asioita mistä olen kiinnostunut. Opin hyviä mielen harjoituksia, miten saan itseni rauhoittumaan!"

"Kiitos Petri noista harjoitusäänitteistä!"

"Tätä lisää! Tuli kipinä uuteen tekemiseen."

 

"Arvosana 10. Herätti paljon positiivisia ajatuksia. Rentoutti. Antoi uuden näkökulman elämään."

"Tärkeä aihe kiireen keskellä. Hyviä harjoituksia. Kiitos! :) "

"Jäi hyvä tunne. Latautunut olo. Kaikki stressinhallinta, ymmärtämistä syventävä koulutus työnantajan puolelta erittäin positiivista. Kaikki lähtee itsetuntemuksesta."

"Kiitos harjoitusohjelmasta, se auttaa tekemään itsekseen harjoituksia. Opetus oli hyvää ja täsmällistä. Jäi hyvä fiilis ja nukuin yön hyvin!"

"Mindfulness harjoitteet ovat auttaneet minua selkeesti keskittymään paremmin työtehtäviini ja tekemään ne kerralla loppuun. Saan nyt enemmän aikaiseksi, kun ennen tuntui kaikki jäävän kesken. Samalla olen huomannut olevani paremmin läsnä eri keskusteluissa. Kiitos!"


Mindfulness -ilta

Tule kokemaan tietoisen läsnäolon voima.

Mindfulness-illan aikana pääset tutustumaan mindfulnessiin, mitä se on ja miten se auttaa sinua mm. stressinhallinnassa ja palautumisessa. Illan aikana harjoitamme muutamia mindfulness meditaatio ja -jooga harjoitteita ja uskon, että tulet huomaamaan, kuinka näillä harjoitteilla ja niiden jälkeisillä keskusteluilla on välittömiä positiivisia vaikutuksia.

Paikka: Tarkempi paikka ilm. myöhemmin

Aika: Tulossa.

Hinta: 30€/hlö (sis. kahvi/tee). 

 
HYVÄKSYN EHDOT *

MINDFULNESS -VERKKOKURSSEJA

Kolme upeata mindfulness -verkkokurssia saatavilla nyt!

 
 

Tule mukaan 8-viikon mindfulness valmennuskurssille

Kokemuksellinen 8-viikon mindfulness -valmennuskurssi, jonka aikana perehdyt luentojen ja käytännön harjoitteiden kautta mindfulnessiin sekä opit, miten voit hyödyntää mindfulnessia niin työssä kuin henkilökohtaisessa arjessa. Tämän 8 viikon aikana tulet huomaamaan konkreettisesti, kuinka päivittäisillä harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia elämääsi. Ennakko-osaamista tai -kokemusta ei vaadita. Mikäli sinulla on kuitenkin jo kokemusta mindfulnessista, niin kurssin aikana voit syventää osaamistasi omasta lähtötasosta käsin.

Tämä valmennuskurssi on sinulle, joka haluat:

 • oppia ja ymmärtää, mitä mindfulness on ja mistä siinä on kyse

 • oppia, kuinka voit harjoittaa ja hyödyntää mindfulnessia niin työssä kuin henkilökohtaisessa arjessa

 • saada välineitä stressin hallintaan

 • palautua tehokkaammin

 • parantaa työssäjaksamista

 • enemmän tyytyväisyyttä ja hyvinvointia elämääsi

 • parempaa keskittymiskykyä

 • kirkkaamman ja luovemman mielen

 • parantaa muistiasi

 • oppia tuntemaan ja tiedostamaan paremmin omia ajatuksiasi, tunteitasi ja kehosi tilaa

 • hyväksyä ja arvostaa itseäsi ja elämääsi paremmin

 • kehittää tunnetaitojasi monipuolisemmaksi

 • enemmän läsnäolevampaa vuorovaikutusta elämääsi

meditaatio.jpg

8-viikon Mindfulness valmennuskurssista:

Valmennuskurssi sisältää viisi 2 tunnin viikottaista lähivalmennustapaamista sekä kolme 60-90 min live-webinaaria ja lopuksi vielä yhden mindfulness retriitti harjoituspäivän. Retriitin ajankohta sovitaan kurssin aikana yhdessä osallistujien kanssa. Retriitti pidetään Oulun lähialueella. Osallistujat saavat myös jokaisen live-webinaarin tallenteena käyttöönsä 4 kk ajan. Voit siis katsoa jokaisen webinaarin tallenteena myös jälkikäteen, missä ja milloin vain, kun sinulle parhaiten sopii. 

Lisätiedot: info@mentorinmind.fi 

HINTA: 369 € / HLÖ  (lähivalmennukset + webinaarit + retriitti).

PAIKKA: Oulu

Valmennuskurssiin sisältyy:

 • 5 x 2h lähivalmennustapaamista

 • 3 x 60-90min live-webinaaria

 • 1pva retriitti Oulun alueella

 • Mindfulness työkirja

 • 4 harjoitusäänitettä

 • 4kk pääsy webinaaritallenteisiin

 • Inspiroivia mietelauseita viikoittain

 • Osallistumistodistus

Aikataulu: talvi/kevät 2020 (tarkemmat ajankohdat ilm. syksyllä 2019).

Minimiosallistuja määrä 8 hlöä.

Valmennustapaamisten ohjelma:

 • Viikon teemaan perehdyttävät luento-osuudet

 • 2-3 meditaatioharjoitusta / tapaaminen

 • 1-2 reflektioharjoitusta / tapaaminen

 • + kotitehtävät/-harjoitteet


 
Petri Kassinen, Mindfulness -ohjaaja

Petri Kassinen, Mindfulness -ohjaaja

 

Haluaisitko tilata kokemuksellisen mindfulness luennon työpaikallesi?Pidätämme oikeuden muutoksiin.