Tässä vielä VINKKI mielikuvatekniikan tekemiseen: Hakeudu paikkaan jossa voit tehdä sen askel askeleelta omassa rauhassa ja sinulle turvallisessa paikassa. Mielikuvatekniikan aikana voi olla hyvä sulkea silmät jotta sinun on helpompi keskittyä ja eläytyä. Lue koko tekniikka ensin ajatuksella läpi ja tee tarvittavat valmistelut ennen kuin aloitat. 

Avaa harjoitus painamalla alla olevaa "Lataa tekniikka" nappia.

 
 

tule mukaan NLP-kurssille!

NLP on yksi vaikuttavimmista ja merkittävimmistä menetelmistä itsensä kehittämisen ja valmennuksen kentällä. Ja sopii kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua oman mielen huikeaan potentiaaliin ja saada siitä enemmän irti.

NLP pitää sisällään paljon erilaisia menetelmiä, joiden avulla voi hallita ja edistää eri alueita elämässä. Niiden avulla voi päästä eroon vaikkapa huonoista tavoista, voittaa pelkoja, parantaa kykyäsi kommunikoida ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, vähentää stressiä, lisätä huimasti tietoisen läsnäolon taitoa, mutta myös kykyä hyödyntää enemmän alitajuisia resursseja . Menetelmänä se avaa tien suoraan mielen mahdollisuuksiin, siihen miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme paremmin… siis ylipäätänsä siihen miten voimme vaikuttaa moniin tekijöihin saadaksemme aikaan parempia tuloksia.