HAE MUKAAN seuraavalle NLP-SERTIFIOINTIkurssille OULUSSA


 

LICENSED PRACTITIONER OF NLP™

Kesto: 7 päivää

Aikataulu: Kevät/kesä 2020

Paikka: Oulu

Hinta: 1650€/hlö, sisältää yli 100-sivuisen koulutusmateriaalin, sertifioinnin ja kahvit/teet.Valmennus on mahdollista maksaa kahdessa erässä.

Valmentaja: Petri Kassinen, Licensed Trainer of NLP™

 

NLP-kehittäjä Dr. Richard Bandler suosittelee Petri Kassista (Mentor in Mind) ja hänen NLP koulutuksiaan.

yksi elämäsi antoisimmista valmennuksista!

Valmennuskurssi, jossa 7 päivän aikana opit enemmän kuin monessa muussa koulutuksessa asioita joista oikeasti on hyötyä tässä elämässä. Kurssilta saat itsellesi toimivia käytännön työkaluja jotka todella parantavat elämänlaatuasi ja auttavat sinua menestymään.

NLP on yksi vaikuttavimmista ja merkittävimmistä menetelmistä itsensä kehittämisen ja valmennuksen kentällä. Ja sopii kaikille ihmisille, jotka haluavat tutustua oman mielen huikeaan potentiaaliin, saada siitä enemmän irti ja nauttia elämästään enemmän.

NLP menetelmiä hyödyntävät niin liike-elämän johtajat, yrittäjät, huippu-urheilijat, taiteilijat, muusikot, opettajat, terapeutit, valmentajat, neuvottelijat, poliitikot ja monet muut. Ja sitä on kehitetty ja käytetty jo yli 40 vuoden ajan!

Opin valtavasti uutta itsestäni, sain paljon energiaa ja konkreettisia työkaluja... Suosittelen Petrin koulutuksia lämpimästi kaikille ketkä haluavat inspiroitua, oppia enemmän itsestään ja saada valmiuksia työelämän ja elämän vuorovaikutustilanteiden hoitamiseen. Kiitos!
— Tuomas, Markkinointiviestintäalan yrittäjä, diplomi-insinööri, konsultti, kouluttaja ja esimies

KENELLE?

TÄMÄ VALMENNUSKURSSI SOPII SINULLE, JOS HALUAT...

 • Oppia miten voit muuttaa omaa ajatteluasi, tunnetilojasi ja toimintaasi helposti

 • Oppia miten saavutat tavoitteesi paremmin ja siten kuljet kohti unelmiasi

 • Saada enemmän motivaatiota tai oppia motivoimaan muita

 • Kehittää tietoista läsnäoloasi aivan uudelle tasolle

 • Tehdä enemmän hyviä valintoja ja päätöksiä, jotka vaikuttavat kaikilla elämäsi eri alueilla tuloksekkaasti ja rikkaan positiivisesti

 • Vahvistaa itseluottamustasi, olla itsevarmempi, vaikuttavampi puhuja ja karismaattisempi esiintyjä

 • Lisätä huomattavasti omaa hyvinvointiasi, elää onnellisemmin ja hankkia itsellesi juuri niitä voimavaroja mitä eniten tarvitset

 • Oppia käsittelemään stressiä luontaisemmalla keveydellä ja huumorilla

 • Voittaa pelkosi, muuttaa menneisyytesi ikävät kokemukset voimavaroiksesi ja selättää rajoittavat uskomuksesi

 • Menestyä paremmin harrastuksissasi, nykyisessä työssäsi tai työhaastatteluissa jos olet hakemassa töitä tai ylennystä

 • Oppia paljon toisista ihmisistä sekä saada itsellesi tehokkaimpia vuorovaikutuksen työkaluja

 • Oppia miten voit puhutulla ja kehonkielellä vaikuttaa niin itseesi kuin toisiin ihmisiin paremmin ja helpommin

 • Oppia miten parannat ihmissuhteitasi elämäsi eri alueilla

 • Oppia auttamaan myös toisia löytämään vastauksia, varmuutta, luovuutta, inspiraatiota ja motivaatiota

 • Elämältäsi enemmän!

Tämän NLP valmennuskurssimme aikana perehdyt todenteolla syvemmin omaan itseesi sekä ihmismielen, vuorovaikutuksen ja muutoksen maailmaan.Huikea koulutus, jonka seurauksena sisäinen ilotulitus valaisee; nyt näen paremmin, kuulen tarkemmin, tunnen syvemmin <3 :) . Käytännön harjoitusten myötä upeita omakohtaisia kokemuksia NLP- tekniikoiden toimivuudesta!
— Piia, Life coach

Valmennuskurssin aikana käymme läpi NLP sertifioinnissa vaaditut asiat käytönnönläheisesti, demonstroiden NLP tekniikoita ja ehkä yhtenä tärkeimpänä asiana pääset käytännössä itse harjoittelemaan NLP tekniikoita, kokemaan ja näkemään niiden vaikutukset ja tehokkuuden yhdessä muiden koulutukseen osallistuvien henkilöiden kanssa. Ja siten valmennuksen jälkeen osaat oikeasti hyödyntää NLP:tä.

Licensed Practitioner of NLP™ -koulutuksen sisältöä:

 • Kalibrointi, peesaaminen, peilaaminen, johtaminen — Hyvän tunneyhteyden/kontaktin luominen toiseen ihmiseen ja sisäisten tilojen muutosten tunnistaminen ja lukeminen

 • Miellejärjestelmät, miellepiirteet ja mielle-editoinnit — Mielen sisäiset aistit ja prosessit, ihmisen kokemuksen rakenne ja kokemuksen merkityksen tehokas muuttaminen

 • Tavoitteet ja muutosprosessi — Hyvin määritellyt tavoitteet eli miten onnistut tavoitteiden saavuttamisessa ja autat parhaiten myös toisia ihmisiä

 • Meta-malli — Lingvistiikan rakenne, tiedonkerääminen ja maailmankuvan rikastaminen eli miten kuulet ja ymmärrät nopeasti toisen ihmisen ajattelua ja pystyt siten helposti auttamaan ihmisiä

 • Uudelleen määrittely ja metaforat — Keskustelullinen käsitysten, uskomusten ja merkitysten muuttaminen

 • Meta-ohjelmat (erottelutyylit) — Alitajuiset ajattelu- ja motivaatiotyylit, tottumukset ja kokemuksen hahmotus- ja käsittelysuodattimet eli miten pystyt toimimaan ja vaikuttamaan erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sulavammin ja tuloksellisemmin

 • Milton-malli — Ihmisen alitajuntaan vaikuttava kommunikaatio, mielikuvatyöskentely ja hypnoosi

 • Uskomukset — Käsityksiä ja ”totuuksia” itsestä, toisista ihmistä ja elämästä. Mikä on mahdollista ja mikä ei? Millaisessa maailmassa sinä elät ja millaista elämää haluaisit elää?

 • Arvot — Asenteita ja suhtautumistamme ilmaisevat hierarkiset tekijät/kriteerit, joita pidämme tärkeinä ja jotka ohjaavat toimintaamme ts. joihin perustamme valintamme, ratkaisumme ja päätöksemme.

 • Kehonkielen lukeminen (mm. EAC-malli)

 • Ankkurointi eli ehdollistaminen — Miten ohjelmoit mieltäsi siten, että saat tarvittaessa nopeasti käyttöösi erilaisia henkisiäresursseja/voimavaroja sekä pystyt vaikuttamaan myös muiden ihmisten tunnetiloihin tehokkaasti ja nopeasti

 • Subjektiivinen aikakäsitys (aikajana) — Miten hahmotamme aikaa ja hyödynnämme sitä voimavarana muutoksissa

 • Loogiset tasot — Kokemuksiamme ja toimintaamme (ihmisinä, yhteisönä, organisaationa yms.) ohjaavat hierarkiset tasot/tekijät: arvot, uskomukset, strategiat ja ympäristö.

 • NLP Muutosprosessit (swish-, visual squash, fast phobia cure, 6-askeleen uudelleen määrittely yms.) — miten saat aikaan tapamuutoksia, teet enemmän hyviä päätöksiä, hyödynnät alitajuntaasi voimavarana ja voitat pelot yms.

 • Strategiat eli mielleketjut sekä mallittaminen — Ihmisen ajatusprosessit ja toimintamallit sekä niiden mallintaminen, muuttaminen ja hyödyntäminen eli menestymisen salaisuus.

HUOM! Ennen valmennuskurssin alkua perehdymme jokaisen osallistuvan henkilön odotuksiin, sillä räätälöimme valmennuksen myös eri tarpeet ja toiveet huomioonottaen. 

Valmennuspäivät alkavat 09:00. Aamukahvit ja teet ovat aina valmiina klo 08:30 alkaen. Ja lopettelemme päivisin noin klo 17. Ensimmäisenä päivänä osallistujat saavat myös yli 100-sivuisen kattavan mutta tiiviin materiaalipaketin.

Licensed Practitioner of NLP™ valmennuskurssimme on kansainvälisen käytännön mukainen, sertifiointiin johtava ja sisältää sen mukaan practitioner-sertifiointiin vaaditut asiat. Lue lisää sertifioinnista. Ja tuon sertfikaatin saa jokainen koko valmennuksen hyväksytysti suorittanut henkilö. Licensed Practitioner of NLP™ sertifikaatin myöntää ja allekirjoittaa itse NLP:n kehittäjä Richard Bandler ja Society of NLP™. Tämän kurssin jälkeen voit jatkaa vieläkin pidemmälle ja syventää osaamistasi Licensed Master Practitioner of NLP™ kurssillamme.

Tervetuloa NLP-Valmennukseemme!

Dr. Richard Bandler ja hänen avustavien kouluttajien tiiminsä Lontoossa 10/2015. Petri on ylärivissä vasemalta seitsemäs ja ryhmän keskellä istuu Dr. Bandler yhdessä vaimonsa Glendan kanssa.

Dr. Richard Bandler ja hänen avustavien kouluttajien tiiminsä Lontoossa 10/2015. Petri on ylärivissä vasemalta seitsemäs ja ryhmän keskellä istuu Dr. Bandler yhdessä vaimonsa Glendan kanssa.

Virallisena NLP valmentajana toimiva Petri Kassinen on kouluttautunut ja sertifioitunut itse NLP kehittäjän Dr. Richard Bandlerin valmennuksessa. Ja edustaa niin Suomessa kuin ulkomaillakin maailmanlaajuista The Society of NLP™ organisaatiota, joka valvoo virallisten Licensed Practitioner of NLP™, Licensed Master Practitioner of NLP™ ja Licensed NLP Coach™ -valmennusten laatua ja vaalii heidän osaamistaan. Petri on kansainvälisesti arvostettu NLP-kouluttaja ja myös kuuluu sekä toimii avustavana kouluttajana erittäin arvostetussa kansainvälisessä NLP-kouluttajien tiimissä Dr. Richard Bandlerin, John LaVallen sekä maailmankuulun hypnotistin Paul McKennan järjestämissä seminaareissa. 

Petri Kassinen, Licensed Trainer of NLP™

Petri Kassinen, Licensed Trainer of NLP™

I highly recommend Petri Kassinen. He is among those licensed internationally through the Society of Neuro-Linguistic Programming™
— Dr. Richard Bandler


...this (NLP) is all about education. This is about learning to use your neurology so that you can consciously and unconsciously do what you wanna do… People become happier, they become more functional, they become more successful…
— Dr. Richard Bandler

 

Interview with Dr. Richard Bandler, co-creator of NLP. Orlando, March 2015. Petri Kassinen, Mentor in Mind Oy www.mentorinmind.fi

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.