business- ja Lyhytvalmennus

Lyhytvalmennuksemme tarjoavat nopeampia ratkaisuja asiakkaillemme ja näin ollen valmennuksemme ovat huomattavasti tavoitehakuisempia kuin perinteinen työnohjaus. Valmennuksissamme pääpaino on asiakkaidemme oivalluksissa. Valmentajamme auttavat asiakkaitamme, ratkaisukeskeisiä (Solution Focus), NVC ja NLP™ menetelmiä hyödyntäen, selkiyttämään ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Valmennus on lyhytkestoisempaa kuin työnohjaus ja kestää tyypillisesti muutamasta tapaamisesta alle kymmeneen kertaan.

Työnohjaus

STOry.jpg

Työnohjauksessa autamme työntekijää, ryhmää, työyhteisöä ja esimiehiä tutkimaan, arvioimaan ja kehittämään heidän työtänsä sekä löytämään uusia näkökulmia ja toimintatapoja omaan työhönsä. Ohjaukseen osallistuvien onnistuminen ammatillisessa kehittymisessä on yksi meidän päätavoitteista. Keskustelun, reflektoivan dialogin ja ratkaisukeiskeisten kysymysten lisäksi työnohjauksessa hyödynnämme myös toiminnallisia menetelmiä eli muuta kuin keskustelua ja kirjoittamista, esimerkiksi rooliharjoituksia, draamamenetelmiä, mielikuvatyöskentelyä, esineitä ja symboleita jne. Työnohjausprosessi kestää keskimäärin vuodesta kahteen vuoteen. Tyypillisesti yhden työnohjausistunnon kesto on 45 - 90 minuuttia ja istuntoja pidetään 2-4 viikon välein.

Työnohjaukset ja valmennukset mahdollista pitää myös FaceTimen ja Skypen välityksellä. Ota yhteyttä niin sovitaan ensitapaaminen.

 
 
 

RYHMÄ/TIIMI/TYÖYHTEISÖ WORKSHOPIT

Järjestämme myös workshoppeja (työpaja) niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille ja työyhteisöille. Teemat näissä räätälöidään tarpeen mukaan ja joskus ihan lennostakin. Useimmissa workshopeissa on jokin teema. Alla muutamia aiheita ja mahdollisuuksia. Mikä tai mitkä näistä puhuttelevat eniten? Mitkä ovat tärkeitä teille? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Yhteiset ja yksilö tavoitteet

 • Palautteen antaminen ja vastaanottaminen

 • Itsearviointi

 • Vuorovaikutustaitojen kehittäminen (yksilö, ryhmä, työyhteisö)

 • Esiintymistaidot

 • Työyhteisön arvot, asenteet ja hyveet

 • Erilaisuus ja samanlaisuus työyhteisössä, toisten tunteminen, voimavarat, osaaminen, mahdollisuudet

 • Työyhteisön rajat, normit ja pelisäännöt (toimintatavat, käyttäytyminen, mistä voi puhua, yksityisyys yms.)

 • Ristiriitojen ratkominen (rakentava vuorovaikutus, hankalantilanteen kohtaaminen…)

 • Oikeudenmukaisuus työssä (työnjako, johtaminen yms.)

 • Viestintä (henkilöstöinfot, infomailit, Q&A, muutos-sivut…)

 • Osallistuminen ja sitoutuminen

 • Motivaatio

 • Esimiehen ja lähijohdon läsnäolo, tuki

 • Muutoksen vaikutukset (työtavoitteisiin, perustehtäviin, ihmissuhteet, käytännöntoiminta…)

NLP-, MINDFULNESS JA MUUT KOULUTUKSET SEKÄ TEEMAVALMENNUKSET

ESIINTYMISVALMENNUS / KOULUTUS

Kun haluat varmuutta, vakuuttavuutta, karismaa, aitoa käsinkosketeltavan tuntoista läsnäoloa esiintymiseesi. Lisätietoja täältä.

ESIMIEHEN VUOROVAIKUTUS-TAIDOT

Rautaisannos käytännön taitoja esimiehille, joille luottamus, arvostus ja  huippuammattitaito ovat se juttu! Lisätietoja täältä.

NLP valmentajan, työnohjaajan ja terapeutin työvälineenä

Oletpa sitten alkava tai kokenut ammattiauttaja, valmentaja tai työnohjaaja, niin NLP mielen teknologiana ja arvostavan vuorovaikutuksen menetelmänä tarjoaa sinulle tehokkaimmat työkalut ja prosessit tähän päivään.  Lisätietoja täältä.

Business NLP

Koulutus menestystä, taitoja ja hyvinvointia arvostaville yrittäjille, yrittäjähenkisille tiimeille, esimiehille ja itsensä johtajille. Lisätietoja täältä.

 AJAN JA STRESSIN KESYTTÄJÄKSI VALMENNUS

Ajan- ja stressinhallinnan mestariksi! Lisätietoja täältä.

KEhonkielen taituri

Kehonkieli toimii mielen paljastavana peilinä kertoen todelliset tunteemme, ajatuksemme ja asenteemme.

Kehonkielen taituri tarjoaa työkaluja vuorovaikutustilanteisiin sekä paljon hyödyllistä tietoa mm. siitä mitä ja miten viestimme kehollamme sekä miten ajatuksemme ja kehomme vaikuttavat toisiinsa. Lisätietoja täältä.

Mindfulness

Kun haluat oppia miten mindfulness eli tietoinen läsnäolo auttaa sinua elämänhallinassa niin tule mukaan mindfulness -iltaan. Lisätietoja täältä.

 
NLP_logo.png

Kaikki ylläolevat hinnat sisältävät alv. 24%Pidätämme oikeuden muutoksiin.