Mindfulness -ilta, 23.maalis 2019 (Oulu, keskusta)

Kokemuksellinen mindfulness -ilta, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Jo tämän illan aikana voit huomata kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.

HINTA: 35 € / HLÖ / ILTA (sis. kahvit/teet)

STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA


KEHONKIELI MIELEN PEILI

KEHONKIELI MIELEN PEILI

KehonkielEN TAITURI (TEHOKURSSI), TOUKOKUUSSA 2019 (Oulu, KESKUSTA)

Kehonkielellä on valtavan suuri merkitys niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Perehtymällä lähemmin kehosi viestintään ja kehittämällä kehonkielen taitojasi parannat huomattavasti kommunikointi- ja esiintymistaitojasi sekä itsetuntemustasi ja siten onnistumisen ja menestymisen mahdollisuuksiasi työ- ja yksityiselämässä.

Kehonkielen taituri tehokurssi tarjoaa konkreettisia työkaluja vuorovaikutustilanteisiin, esiintymiseen ja omaan hyvinvointiin. Jo kurssin aikana tulet huomaamaan, miten nopeasti voit vaikuttaa kehollasi kanssaihmisten ja omiin tunnetiloihin positiivisesti. Ja, mitä enemmän hyödynnät tämän kurssin oppeja elämässäsi niin sitä läsnäolevampi, itsevarmempi ja vakuuttavampi tulet olemaan. Takuulla.

AIKATAULU: 4.toukokuuta, 2019, klo 08:30-16:30

HINTA: 250 € / HLÖ / KURSSI (sis. kahvit/teet)


LICENSED PRACTITIONER OF NLP™, 3.-9.kesä, 2019, OULUSSA (7PV)

Valmennuskurssi, jossa 7 päivän aikana opit enemmän kuin monessa muussa koulutuksessa…. siis asioita, joista oikeasti on hyötyä tässä elämässä. Kurssilta saat itsellesi toimivia käytännön työkaluja, jotka todella parantavat elämänlaatua ja auttavat sinua menestymään. Katso tarkemmat lisätiedot ja ilmoittaudu Oulun tai Helsingin koulutukseen.

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET


Lisätietoja myös: info@mentorinmind.fi / 020 787 1390


Pidätämme oikeuden muutoksiin.