STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

Mindfulness -ilta, 23.TAMMIKUUTA 2019 (Oulu, keskusta)

Kokemuksellinen mindfulness -ilta, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Jo tämän illan aikana voit huomata kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.

HINTA: 35 € / HLÖ (sis. kahvit/teet)


NLP-ILTA: ESIINTYMISROHKEUS , 28.helmi 2019 (OULU, KESKUSTA)

Ilta, jossa kovinkin jännittäjä astuu lavalle ja ilmaisee itseään rohkeudella ja tavalla, jota ei uskonut ennen kuin oma hetki tuli eteen. Tämä valmennus -ilta on sinulle, jos olet kova jännittämään, mutta haluaisit asian olevan toisin. Illan aikana saat myös vinkkejä vakuuttavaan esiintymiseen.

HINTA: 40€ / HLÖ (sis.kahvit/teet ja pientä purtavaa)

ROHKEUTTA JA VAKUUTTAVUUTTA

ROHKEUTTA JA VAKUUTTAVUUTTA


KEHONKIELI MIELEN PEILI

KEHONKIELI MIELEN PEILI

KehonkielEN TAITURI (TEHOKURSSI), HELMIKUUSSA 2019 (Oulu, KESKUSTA)

Kehonkielemme peilaa sisäistä maailmaamme... ajatuksiamme, tunteitamme ja asennettamme. Kokemuksellinen tehokurssi siitä, mitä ja miten viestimme kehollamme sekä miten ajatuksemme ja kehomme vaikuttavat toisiinsa. Kehonkieleen syvällisempi perehtyminen parantaa huomattavasti läsnäolo- ja kommunikointitaitoja ja siten menestymisen ja onnistumisen mahdollisuuksiasi niin työelämässä kuin yksityiselämässä. Ja mitä tietoisempi olet kehonkielestäsi, niin sitä enemmän voit vaikuttaa myös omaan ja muiden hyvinvointiin.

AIKATAULU:

  • 1. TEHOKURSSI: 13.helmikuuta, 2019, klo 08:30-16:30

  • 2. TEHOKURSSI: 16.helmikuuta, 2019, klo 08:30-16:30

HINTA: 250 € / HLÖ / KURSSI (sis. kahvit/teet)


8-viikon MINDFULNESS valmennuskurssi, 12.MAALIS, 2019 ALKAEN (Oulu)

Tämä on sinulle, jos tahdot välineitä stressin hallintaan, mutta myös enemmän hyvinvointia, parempaa keskittymiskykyä, kirkkaamman ja luovemman mielen sekä läsnäolevampaa vuorovaikutusta elämääsi. 

Kokemuksellinen mindfulness -valmennuskurssi, jonka aikana osallistujat tutustuvat luentojen ja käytännön harjoitteiden kautta mindfulnessiin. Tämän 8 viikon aikana tulet huomaamaan konkreettisesti, kuinka päivittäisillä harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia elämääsi.

STRESSIN HALLINTAA JA HYVINVOINTIA

STRESSIN HALLINTAA JA HYVINVOINTIA


TÄYDENNÄ AMMATTIOSAAMISTASI NLP:N TYÖVÄLINEILLÄ

TÄYDENNÄ AMMATTIOSAAMISTASI NLP:N TYÖVÄLINEILLÄ

NLP AMMATTIAUTTAJAN TYÖVÄLINEENÄ, 6.-7.HUHTI, 2019 ALKAEN, OULU (2+2PV)

Oletpa sitten alkava tai kokenut terapeutti, valmentaja tai työnohjaaja, niin NLP mielen teknologiana ja arvostavan vuorovaikutuksen menetelmänä tarjoaa sinulle vaikuttavimpia työvälineitä ja -prosesseja tähän päivään. NLP:n menetelmät ja tekniikat ovat ratkaisukeskeisyyttä parhaimmillaan!

Tule mukaan hankkimaan itsellesi huippuosaamista ja tehokkaita välineitä omaan työhösi.


LICENSED PRACTITIONER OF NLP™, 3.-9.kesä, 2019, OULUSSA (7PV) SEKÄ 29.kesäkuuta - 5.heinäkuuta, 2019. HELSINGISSÄ (7pv)

Valmennuskurssi, jossa 7 päivän aikana opit enemmän kuin monessa muussa koulutuksessa…. siis asioita joista oikeasti on hyötyä tässä elämässä. Kurssilta saat itsellesi toimivia käytännön työkaluja, jotka todella parantavat elämänlaatua ja auttavat sinua menestymään. Katso tarkemmat lisätiedot ja ilmoittaudu Oulun tai Helsingin koulutukseen.

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET


Lisätietoja myös: info@mentorinmind.fi / 020 787 1390


Pidätämme oikeuden muutoksiin.