ROHKEUTTA JA VAKUUTTAVUUTTA

ROHKEUTTA JA VAKUUTTAVUUTTA

NLP-ILTA: ESIINTYMISROHKEUS , 28.helmi 2019 (OULU, KESKUSTA)

Ilta, jossa kovinkin jännittäjä astuu lavalle ja ilmaisee itseään rohkeudella ja tavalla, jota ei uskonut ennen kuin oma hetki tuli eteen. Tämä valmennus -ilta on sinulle, jos olet kova jännittämään, mutta haluaisit asian olevan toisin. Illan aikana saat myös vinkkejä vakuuttavaan esiintymiseen.

HINTA: 40€ / HLÖ (sis.kahvit/teet ja pientä purtavaa)


Mindfulness -ilta, 12.Maalis ja 23.maalis 2019 (Oulu, keskusta)

Kokemuksellinen mindfulness -ilta, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Jo tämän illan aikana voit huomata kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.

HINTA: 35 € / HLÖ / ILTA (sis. kahvit/teet)

STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA


STRESSIN HALLINTAA JA HYVINVOINTIA

STRESSIN HALLINTAA JA HYVINVOINTIA

8-viikon MINDFULNESS valmennuskurssi, 12.MAALIS, 2019 ALKAEN (Oulu)

Tämä on sinulle, jos tahdot välineitä stressin hallintaan, mutta myös enemmän hyvinvointia, parempaa keskittymiskykyä, kirkkaamman ja luovemman mielen sekä läsnäolevampaa vuorovaikutusta elämääsi. 

Kokemuksellinen mindfulness -valmennuskurssi, jonka aikana osallistujat tutustuvat luentojen ja käytännön harjoitteiden kautta mindfulnessiin. Tämän 8 viikon aikana tulet huomaamaan konkreettisesti, kuinka päivittäisillä harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia elämääsi.


KehonkielEN TAITURI (TEHOKURSSI), TOUKOKUUSSA 2019 (Oulu, KESKUSTA)

Kehonkielellä on valtavan suuri merkitys niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Perehtymällä lähemmin kehosi viestintään ja kehittämällä kehonkielen taitojasi parannat huomattavasti kommunikointi- ja esiintymistaitojasi sekä itsetuntemustasi ja siten onnistumisen ja menestymisen mahdollisuuksiasi työ- ja yksityiselämässä.

Kehonkielen taituri tehokurssi tarjoaa konkreettisia työkaluja vuorovaikutustilanteisiin, esiintymiseen ja omaan hyvinvointiin. Jo kurssin aikana tulet huomaamaan, miten nopeasti voit vaikuttaa kehollasi kanssaihmisten ja omiin tunnetiloihin positiivisesti. Ja, mitä enemmän hyödynnät tämän kurssin oppeja elämässäsi niin sitä läsnäolevampi, itsevarmempi ja vakuuttavampi tulet olemaan. Takuulla.

AIKATAULU: 4.toukokuuta, 2019, klo 08:30-16:30

HINTA: 250 € / HLÖ / KURSSI (sis. kahvit/teet)

KEHONKIELI MIELEN PEILI

KEHONKIELI MIELEN PEILI


ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET

LICENSED PRACTITIONER OF NLP™, 3.-9.kesä, 2019, OULUSSA (7PV) SEKÄ 29.kesäkuuta - 5.heinäkuuta, 2019. HELSINGISSÄ (7pv)

Valmennuskurssi, jossa 7 päivän aikana opit enemmän kuin monessa muussa koulutuksessa…. siis asioita, joista oikeasti on hyötyä tässä elämässä. Kurssilta saat itsellesi toimivia käytännön työkaluja, jotka todella parantavat elämänlaatua ja auttavat sinua menestymään. Katso tarkemmat lisätiedot ja ilmoittaudu Oulun tai Helsingin koulutukseen.


Lisätietoja myös: info@mentorinmind.fi / 020 787 1390


Pidätämme oikeuden muutoksiin.