STRESSINHALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

Mindfulness -ilta, 21.syyskuuta 2019 (KOITELINKOSKI, KiIMINKI)

Tule kokemaan tietoisen läsnäolon voima. Tämä spesiaali-ilta järjestetään upeassa Koitelinkosken ympäristössä Koitelin tunnelmatuvalla.

Tämä tilaisuus poikkeaa muista aiemmin järjestetyistä mindfulness -illoista muutamalla tavalla. Illan kesto on 2 tunnin sijaan 3 tuntia, jolloinka osallistujana pääset perusteellisemmin tutustumaan ja syventymään tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Illan aikana harjoitamme mm. muutamia pidempiä mindfulness meditaatio ja -jooga harjoitteita ja uskon, että tulet huomaamaan, kuinka näillä harjoitteilla ja niiden jälkeisillä keskusteluilla on välittömiä positiivisia vaikutuksia.

Bonuksena tähän iltaan osallistuvat saavat itselleen Aloittelijan Mieli -verkkokurssipaketin (arvo 39€).

Illan aikana nautimme tietysti myös kahvia ja teetä tunnelmallisessa ympäristössä tulen äärellä.

Hinta: 55€/hlö (sis. kahvi/tee). 

Paikka: Koitelin tunnelmatupa, Kiiminki.

Aika: klo17:30-20:30


NLP -elämäntaitoja ja hyvinvointia, 30.marraskuuta 2019 (YLIVIESKA)

Koulutuksessa tutustutaan kokemuksellisesti siihen, mitä NLP on. Koulutuspäivän aikana kuulet mm. NLP:n taustasta, mitä NLP oikeastaan tarkoittaa ja miten siitä voi hyötyä. Lisäksi käydään läpi ajanhallinnan keinoja sekä näkökulman vaihtamisen taitoa.

Päivän aikana pääset oppimaan ja kokeilemaan useita harjoitteita:

  • Ohjattuja rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksia keskittymiseen, rentouttamiseen, palautumiseen ja energisoitumiseen. Osallistujat pääsevät tekemään monipuolisesti sekä kehollisia että mielen harjoituksia, jotka lisäävät ruahaista ja hyvää oloa.

  • NLP tarjoaa monipuolisia näkökulmia ja ideoita ajanhallintaan. Koulutuksessa pääsee kokeilemaan tekniikoita joiden avulla voi kesyttää kiireen, stressin ja samalla saa todennäköisesti enemmän aikaiseksi.

  • Näkökulmaa vaihtaen katsomme asiaa toiselta kantilta, uudessa valossa, eri perspektiivistä, toinen hattu päässä. Kun käännämme näkövinkkeliä ja tulkitsemme elämän asioita joustavan monipuolisesti, lähestymme haasteita rakentavammin, luomme uudenlaisia ajatuksia, ideoita, ratkaisuja ja usein myös samalla huomattavasti rikkaampaa elämää itsellemme.

Ilmoittautuminen

11.11. mennessä Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston Ylivieskan toimipaikkaan.

ELÄMÄNTAITOJA JA HYVINVOINTIA

ELÄMÄNTAITOJA JA HYVINVOINTIA


MINDFULNESS -VERKKOKURSSEJA

Kolme upeata mindfulness -verkkokurssia! Voit ilmoittautua ja aloittaa vaikka heti.

  1. Aloittelijan Mieli (39€)

  2. Sydämellisyyden Polku (99€)

  3. Läsnäolon Voima (199€)


Lisätietoja myös: info@mentorinmind.fi / 020 787 1390


Pidätämme oikeuden muutoksiin.