VÄLINEITÄ STRESSINHALLINTAAN, RENTOUTUMISEEN JA HYVÄÄN OLOON

MINDFULNESS -VERKKOKURSSEJA (ENNAKKOMYYNTI!)

Kolme upeata mindfulness -verkkokurssia alkaa hyvin pian!

  1. Aloittelijan Mieli (39€)

  2. Sydämellisyyden Polku (99€)

  3. Läsnäolon Voima (199€)

Ennakkomyynti on jo käynnissä! Klikkaa ja katso lisätiedoista ennakkomyynti kampanja ja tilaa vaikka samantien. Kurssit käynnistyvät toukokuussa viikolla 19.


KEHONKIELI MIELEN PEILI

KEHONKIELI MIELEN PEILI

KehonkielEN TAITURI (TEHOKURSSI), TOUKOKUUSSA 2019 (Oulu, KESKUSTA)

Kehonkielellä on valtavan suuri merkitys niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Perehtymällä lähemmin kehosi viestintään ja kehittämällä kehonkielen taitojasi parannat huomattavasti kommunikointi- ja esiintymistaitojasi sekä itsetuntemustasi ja siten onnistumisen ja menestymisen mahdollisuuksiasi työ- ja yksityiselämässä.

Kehonkielen taituri tehokurssi tarjoaa konkreettisia työkaluja vuorovaikutustilanteisiin, esiintymiseen ja omaan hyvinvointiin. Jo kurssin aikana tulet huomaamaan, miten nopeasti voit vaikuttaa kehollasi kanssaihmisten ja omiin tunnetiloihin positiivisesti. Ja, mitä enemmän hyödynnät tämän kurssin oppeja elämässäsi niin sitä läsnäolevampi, itsevarmempi ja vakuuttavampi tulet olemaan. Takuulla.

AIKATAULU: 4.toukokuuta, 2019, klo 08:30-16:30

HINTA: 250 € / HLÖ / KURSSI (sis. kahvit/teet)


LICENSED PRACTITIONER OF NLP™, 29.6.-5.7.2019, HELSINGISSÄ (7PV)

Valmennuskurssi, jossa 7 päivän aikana opit enemmän kuin monessa muussa koulutuksessa…. siis asioita, joista oikeasti on hyötyä tässä elämässä. Kurssilta saat itsellesi toimivia käytännön työkaluja, jotka todella parantavat elämänlaatua ja auttavat sinua menestymään. Katso tarkemmat lisätiedot ja hae nyt mukaan tälle antoisalle sertifiointikurssille.

SUPER KAMPANJA!

Tämä Helsingin ‘Licensed Practitioner of NLP™’ sertifiointikurssi nyt super hintaan 950€! (norm.1650€). Tämä kurssi videokuvataan osin tai kokonaan. Hakiessasi mukaan tälle kurssille tähän super hintaan, hyväksyt ehdon, että osallistujana ja kurssilaisena saatat näkyä videolla ja samalla annat oikeuden Mentor in Mind Oy:lle käyttää kuvattua valokuva- ja videomateriaalia verkkokurssimateriaalina tai muuna opetusmateriaalina sekä markkinointi tarkoitukseen Mentor in Mind internetsivuilla, sosiaalisessa mediassa tai muussa mediassa joko suoraan tai upotettuna videopalvelun kautta.

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET

ELÄMÄNTAITOJA JA MENESTYMISEN AVAIMET


STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

STRESSIN HALLINTAA JA HYVÄÄ OLOA

Mindfulness -ilta, 21.syyskuuta 2019 (Oulu, keskusta)

Kokemuksellinen mindfulness -ilta, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Jo tämän illan aikana voit huomata kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.

HINTA: 35 € / HLÖ / ILTA (sis. kahvit/teet)


Lisätietoja myös: info@mentorinmind.fi / 020 787 1390


Pidätämme oikeuden muutoksiin.