Tulen äärellä

Kehoa ja mieltä rentouttava ja samalla voimaannuttava tuokio tulen äärellä. Tarinat sekä rentoutumis- ja mielikuvaharjoitukset energisoivat ja vahvistavat. Kupposet kuumaa tuoksuvaa nokipannukahvia ja teetä sekä pientä palasta ravitsemaan kehoa. Mahdollisuuksien mukaan vietämme aikaa ulkona luonnon keskellä liikkuen ja nauttien metsän luontaisista hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista askel kerrallaan kaikilla aisteilla.


Kehonkieli mielen peili

Kehonkielemme peilaa ulospäin sisäistä maailmaamme... ajatuksiamme, tunteitamme ja asennettamme. Energisoiva kokemuksellinen luento siitä, mitä ja miten viestimme kehollamme sekä miten ajatuksemme ja kehomme vaikuttavat toisiinsa. Kehonkieleen syvällisempi perehtyminen parantaa huomattavasti läsnäolo- ja kommunikointitaitoja ja siten menestymisen ja onnistumisen mahdollisuuksiasi niin työelämässä kuin yksityiselämässä. Ja mitä tietoisempi olet kehonkielestäsi, niin sitä enemmän voit vaikuttaa myös omaan ja muiden hyvinvointiin.


Tietoisesti läsnä

Enemmän työhyvinvointia, parempaa keskittymiskykyä, kirkkaampi ja luovempi mieli, tehokkaampi palautuminen ja läsnäolevampaa vuorovaikutusta.  Kokemuksellinen mindfulness -luento, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin. Jo tämän luennon aikana voit huomata kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.

mindfulness_izettle.jpg

Luovaa toimintaa

Luova prosessi vaatii kolmea erilaista, mutta itsekullekin luontaista ajattelutyyliä ja roolia, jos halutaan vaikuttavia ja hyviä tuloksia. Kokemuksellinen työpaja, jossa osallistujat löytävät oman luontaisen roolinsa ja kehittävät ideaa tuotteeksi tai hakevat ratkaisuja käsilä olevaan haasteeseen. Samalla tämä luova prosessi toimii tiimiyhteistyön ja kommunikaation tehostamisen oivana välineenä. Yksinkertainen, energisoiva, hauska ja tehokas.


Rentoudu hetkessä

Ohjattuja rentoutumis- ja mielikuvaharjoituksia keskittymiseen, rentoutumiseen, palautumiseen ja energisoitumiseen. Osallistujat pääsevät tekemään monipuolisesti sekä kehollisia että mielen harjoituksia, jotka lisäävät rauhallista ja hyvää oloa.

iStock_000026194776_Small.jpg

iStock-174817771.jpg

AIKA VOIMAVARANA

Ajanhallinnan ulottuvuuksia, monipuolisia näkökulmia ja ideoita ajanhallintaan sekä esimerkkejä työkaluista ja tekniikoista, joiden avulla voitte kesyttää kiireen, stressin ja samalla saatte todennäköisesti enemmän aikaiseksi.

Miltä kuulostaa?


Metsän henki

Aikaa luonnon taialle. Henkistä ja fyysistä voimaa metsästä ja raikasta ilmaa. Aikaa pysähtyä. Elää tässä hetkessä. Aikaa tutkia omaa mieltä ja maailmaa. Kokea kiitollisuutta. Osallistujat liikkuvat luonnossa tehden ohjattuja mielentaitoharjoituksia yhdessä ja yksin. Nautitaan metsän luontaisista hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista askel kerrallaan kaikilla aisteilla.


 

Hinnat 550 - 3500€ / ohjelma / ryhmä. Hintaan lisätään alv 24 %.
Hinta räätälöityy ohjelma teeman/sisällön sekä ryhmän koon ja keston mukaan. Tilaaja vastaa kokoustilan järjestämisestä, matkajärjestelyistä, mahdollisista tarjoiluista sekä edellä mainittujen kustannuksista.

Kesto: 2 - 8h
Ryhmä koko: 8 – 50 hlöä (vielä suuremmat ryhmät, kysy lisätietoja)

Myös englannin kielellä!

 

Lisätietoja: info@mentorinmind.fi / 020 787 1390


Suosittelemme mm. Ravintola Nallikarin kokous- ja ravintolapalveluita TYHY-päivään.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.