iStock-509990210.jpg

Unelmia ja tavoitteita

Jokaisella meillä on haaveita ja unelmia, niin pieniä kuin suurempiakin. Ja tiedämme, että on tärkeää asettaa tavoitteita, jotta ne toteutuvat. 

On kuitenkin ollennaista, että lähestymme niitä ja määrittelemme ne tietyllä tapaa, jotta mielemme osaa käsitellä niitä luontaisemmin ja paremmin. Tällä on suuri merkitys myös motivaatiosi kannalta.

Tämän webinaarin aikana tutustut käytännön harjoitusten myötä, miten sinun on hyvä määritellä tavoitteesi, jotta pääset hyvään vauhtiin unelmiesi saavuttamiseksi. Saat itsellesi konkreettisia ohjeita, miten hyödynnät tehokkaasti koko mieltäsi.


Solution compass.jpg

Ratkaisu-keskeistä ajattelua ja toimintaa

"Mielenkiikarit kädessä katse tulevaisuuteen, tavoitteen suuntaan jokaisella aistilla tarkentaen. Askel kerrallaan, mielikuvat rikastavana kiintopisteenä. Säännöllisesti menneisyyden onnistumiset ja selviytymiset valokeilassa omalla estraadilla. Aimo annos huumoria ja voimavarat suurennuslasin alle. Jälleen läsnä nykyhetkessä. Luovaa uskallusta ja toivoa täynnä. Kiitollisena matkakumppaneille ja kannustusjoukoille."     - Petri Kassinen

Ratkaisukeskeinen ajattelu ja toiminta pyrkii luovasti suuntaamaan käytettävissä olevat voimavarat, energian ja huomion erilaisten keinojen, ratkaisujen ja askelmerkkien löytämiseen kohti toimivampaa ja parempaa tulevaisuutta.

Tämä webinaari avaa ratkaisukeskeisiä ajatusmalleja ja lähestymistapaa sekä tarjoaa muutamia konkreettisia välineitä, joiden avulla sinä voit suunnata askeleesi kohti toivomaasi tulevaisuutta. 


Reality.jpg

Kielen taikaa

Tässä webinaarissa tutustut, miten käyttämämme kieli, sanallinen ja kehonkieli, vaikuttavat niin omiin kuin toisten ihmisten ajatuksiin ja kokemukseen. Kielen taika vuorovaikutuksen ja muutoksen välineenä.


iStock-517461308.jpg

Näkökulman vaihtamisen taito

Kun vaihdamme näkökulmaa, katsomme asiaa toiselta kantilta, uudessa valossa, eri perspektiivistä, toinen hattu päässä... kun käännämme näkövinkkeliä ja tulkitsemme joustavan monipuolisesti niin lähestymme haasteita rakentavammin, luomme uudenlaisia ajatuksia, ideoita, ratkaisuja ja usein myös samalla huomattavasti rikkaampaa elämää itsellemme. 

Tämä webinaari on ihan MUST jokaiselle! :)

 

aika.jpg

Ajanhallinta

Webinaari ajanhallinnan ulottuvuuksista.

Tässä webinaarissa saat monipuolisia näkökulmia ja ideoita ajanhallintaan sekä esimerkkejä työkaluista ja tekniikoista, joiden avulla voit kesyttää kiireen, stressin ja samalla saat todennäköisesti enemmän aikaiseksi.

Miltä kuulostaa?


muisti.jpg

Muistamisen taito

Tässä webinaarissa opit parhaimpia tekniikoita hyvään muistiin. Saat myös hyviä vinkkejä, miten voit kehittää muistiasi yhä paremmaksi ja samalla lisätä mielesi tehokkuutta.

Webinaarin aikana pääset kokeilemaan ja testaamaan ihan käytännössä muistiasi. Tulet yllättymään!


mindfulness.jpg

Mindfulness

Enemmän hyvinvointia, parempaa keskittymiskykyä, kirkkaampi ja luovempi mieli, tehokkaampi palautuminen ja läsnäolevampaa vuorovaikutusta.  

Kokemuksellinen mindfulness -webinaari, jonka aikana osallistujat saavat napakassa paketissa tietoa siitä, mitä mindfulness on ja tutustuvat samalla muutamiin erilaisiin tietoisen läsnäolon harjoituksiin.

Jo tämän webinaarin aikana voit huomata, kuinka yksinkertaisilla harjoituksilla on positiivisia vaikutuksia.


Pidätämmme oikeuden muutoksiin.